Clicky

Magazine Black Friday

Grătar electric cu 9 programe cu raport calitate-preţ corect

Oferta Cel.ro: Grătar electric Tefal OptiGrill GC722834 2000W la 499 lei

Grătarul electric poate fi o soluţie economică şi rapidă pentru a găti pentru întreaga familie, mai ales dacă ai văzut multe episoade Joe Rogan şi ai început dieta carnivoră. E bun şi pentru o petrecere la care trebuie să găteşti pentru mai mulţi prieteni, dar uneori e greu să alegi grătarul potrivit. Noi am găsit unul cu raport calitate-pret corect: Grătar electric Tefal OptiGrill GC722834 2000W la 499 lei la Cel.ro.

O căutare rapidă pe Compari.ro ne arată că alte magazine au produsul cu 90-100 de lei mai scump şi că la un moment dat se ducea şi spre 900-1000 lei. Propune o suprafaţă cu 33% mai mare faţă de modelele anterioare şi este perfect pentru a găti rapid pentru 6-8 persoane. Are 9 programate automate: Burger, Carne Rosie, Sandwich, Cârnaţi, Peste, Pui, Fructe de Mare, Bacon şi Porc. 

Are şi program pentru preparate îngheţate. Vine cu indicator pentru nivelul de gătire şi compatibilitate cu maşina de spălat vase. Se poate găsi aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-11-2021. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu Iorga