Black Friday 2022 se apropie! Magazine participante 📍

Încuietoare inteligentă cu amprentă, cod, chip card

Oferta eMAG: Încuietoare inteligentă Smarty 2021, Deblocare amprentă digitală, Cod, Chip card, Wi-Fi, Acces la distanţă la 754 lei

Dacă vreţi o încuietoare ultra securizată, dincolo de cea clasică, cu cheie şi atât, am găsit una electronică, inteligentă. Smarty 2021 se numeşte şi costă 754 de lei. Are deblocare cu amprentă digitală, cu cod, chip card şi Wi-Fi.

Încuietoarea inteligentă poate fi montată direct pe o uşă existentă sau nouă cu o găurire minimă pe şablon. Poate memora până la 100 de amprente şi până la 100 de coduri PIN de acces. Se poate deschide cu carduri magnetice şi cipuri şi se poate controla de oriunde din lume de pe telefon cu aplicaţia TuyaSmart. Puteţi seta cu ea parole dinamice şi temporare. Unitatea interioară are un zăvor, astfel încât uşa nu poate fi deschisă din exterior dacă utilizaţi un cod / card de administrator.

Vine cu 2 carduri magnetice şi 2 taste pentru eliberarea situaţiei de urgenţă. Găsiţi produsul AICI.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 12-04-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu Iorga