🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Maşina de spălat rufe ARCTIC APL61015XLW0 Clasa A+++ Alb cu preţ bun

Oferta ITGalaxy

Dacă sunteţi tineri însurăţei care tocmai s-au mutat în noua casă, studenţi care tocmai au schimbat oraşul sau pur şi simplu vreţi să renunţaţi la maşina de spălat veche şi plină de calcar, am găsit o soluţie. E vorba despre o maşină de spălat marca Arctic la doar 839.99 lei la ITGalaxy. Retailerul are o sumedenie de reduceri atractive în această perioadă, pe fondul aniversării a 14 ani de existenţă.

Maşina de spălat rufe ARCTIC APL61015XLW0 Clasa A+++  are o capacitate de 6 kilograme, ajunge la 1000 RPM şi face parte din clasa energetică A+++. Are 15 programe, inclusiv unul pentru rufe delicate, spălare manuală, lană, bumbac, cămăşi, clătire, lenjerie şi sintetice. Vine cu blocare acces interfaţă, pentru cei care au copii sau animale de companie, dar şi un nivel de zgomot maxim de 72 dB. Panoul de comandă este mecanic. 

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 25-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin