🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

RESIGILATUL ZILEI #218: Aspirator robot cu mop - Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite, acum doar 521 lei

Aspirator robot cu funcție mop la preț excelent în variantă desigilată la PC Garage!

Episodul 218 din seria „RESIGILATUL ZILEI” este aici! De această dată am găsit un produs de curățenie inedit și util în orice locuință de dimensiuni medii și mici. Este vorba despre un aspirator robot cu funcție mop, accesibil - Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite. Deși nou se vinde la sume de peste 799 lei, conform COMPARI, eu l-am găsit la PC Garage la doar 521 lei. Ambalajul original e deschis, iar urmele de utilizare sunt minime, conform fotografiilor. 

Acest aspirator livrează o putere de aspirare de 2200 Pa și are o capacitate de colectare de 450 mL. Măsoară doar 8.1 cm în înălțime, iar rezervorul de apă cu control electronic are 270 mL. Poate fi controlat din aplicația Mi Home facil și are o baterie de 2600 mAh care livrează o autonomie de până la 40 de minute. Conform specificațiilor, poate fi folosit pentru a curăța o suprafață de până la 120 de metri pătrați. 

Comanzi aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-01-2023 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite - resigilat


Autor: Mihai Arsene