🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Robot aspirator cu LiDAR, ultrasunet Roborock S7 cu discount

Oferta eMAG

Pe final de primăvară debuta în România un nou model de aspirator Roborock şi anume Roborock S7. eMAG îl are la preţul de 2449 lei şi puteţi primi şi 200 de lei reducere cu un voucer Rablă, dar şi un card cadou în valoare de 10% din acest produs, adică 249 de lei.

Voucherul e valabil automat data viitoare când cumpăraţi produse din categoriile electrocasnice, climatizare şi aparate de îngrijire personală. Cu aceste vouchere aveti parte de o taiere de 449 de lei din pret. Revenind la Roborock S7, acest aspirator robot vine cu noutăţi precum Sonic Mopping, cu un mop care vibrează la frecvenţa de 60 Hz, până la 3000 de ori pe minut, pentru a curăţa podelele perfect. Mopul se poate ridica cu 5 mm atunci când termină spălarea pentru a nu lăsa dâre pe podea. Vine la pachet cu o perie cu elemente de cauciuc şi are o fucntie de recunoaştere a vocoarelor pe bază de tehnologie ultrasonică.

Poate detecta covoare şi evită udarea lor. Vine şi cu navigaţie LiDAR, recipient de praf de 470 ml şi unul de apă de 300 ml. Se poate controla via aplicaţie de pe smartphone şi are filtru lavabil HEPA.

Îl găsiţi aici.


Autor: Ervin