🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Scapă de mers la frizer: aparatul de tuns Braun MGK3220 costa acum mai puţin

Oferta Black Friday 2021 la Elefant.ro: Aparat de tuns multifuncţional, Braun, MGK3220, 50 min, aparat de tuns 6-in-1, 5 accesorii, Negru la 97 lei

Elefant.ro desfăşoară la acest final de săptămâna aşa numitul American Black Friday, cu reduceri însemnate la produse precum cărţi, jucării, parfumuri, gadgeturi, produse de nutriţie. Noi am găsit un aparat de tuns multifuncţional de la Braun, care vă va scăpa de mersul la frizer poate pentru totdeauna.

Modelul este un Braun MGK3220 cu autonomie de 50 de minute şi este un produs 6 în 1, cu 5 accesorii. Costă 97 lei, cel mai mic preţ de pe piaţa conform Compari.ro şi vine cu lame ascuţite pe toată durata vieţii pentru tuns şi barierit precis. Are 4 piepteni cu 13 setări de lungime pentru stilurid iferite. Kitul multifuncţional 6 în 1 include ataşamente pentru barba, cap, nas şi urechi. 

Este ergonomic, durabil, gândit să reziste până la 7 ani  şi poate fi curăţat cu uşurinţă sub jetul de apă. Recenziile spun citez "nu ciupeşte şi este superior unui Remington".

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 28-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu