🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Sistem de alarmă wireless Chuango G5 PLUS la reducere cu 20%, cu garanţie extinsă

Oferta Spy-Shop.ro: Sistem de alarmă wireless Chuango G5 PLUS, GSM/SMS/RFID la 513 lei, cu garanţie pe 36 luni

Dacă stai la casă şi vrei să o securizezi poţi profita de oferta de la Spy-Shop.ro, care taie 20% din preţul sistemului de alarmă wireless Chuango G5 Plus. Ajunge de la 639 lei la 513 lei şi vine cu garanţie extinsă, pe 36 de luni. 

În perioada sărbătorilor de iarnă multă lume pleacă în vacanţă şi lasa casa nesupravegheată, spre bucuria hoţilor. Putem compensa asta folosind un sistem de alarmă controlat de la distanţă. Acesta este uşor de montat, se instalează în mai puţin de 20 minute. Are incorporată tastatura touch şi sirenă de interior. Designul este deosebit având finisaje lucioase. Pentru configurarea iniţială este nevoie să inseraţi o cartelă SIM şi să urmaţi câţiva paşi simpli. Datorită aplicaţiei "G5 Alarm" se poate controla cu uşurinţă şi este compatibilă cu dispozitivele Apple sau Android.

Un lucru de apreciat e faptul că detectorul de mişcare are imunitate pentru animale de companie mici, de până la 25 kilograme. Funcţia pentru salvare de energie (Energy Save) se activează atunci când senzorul PIR este declanşat. Dacă ai trecut pe lângă senzorul PIR, durează 3 minute până când senzorul se armează din nou. Astfel se economiseşte baterie! Este uşor de configurat, ecologic şi de încredere. Se poate seta că atunci când bateria e aproape descărcată să se trimită un mesaj către centrală.

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Alex