🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

SUPER DISCOUNT azi pentru frigiderul Bosch KGN56XLEA (eligibil rabla)

Combină frigorifică KGN56XLEA de la Bosch la preț excelent azi

Frigiderele sunt la mare căutare în această perioadă, mai ales de cei care au reușit să obțină un voucher rabla. Ei bine, am găsit modelul Bosch KGN56XLEA comercializat pe ideall.ro la doar 2599 lei. Vorbim despre o combină frigorifică comercializată de către alți retaileri la sume de peste 4000 lei conform Compari.ro. În plus, la eMAG, de exemplu. se comercializează la suma de 3765 lei.

Această combină frigorifică aduce un volum frigider de 400 L și 105 L pentru congelator. Vine cu funcție și tehnologie No Frost, dar este echipatăși cu un sistem multi airflow. Sosește cu sertare transparente fabricate din sticlă securizată, iar nivelul de zgomot este scăzut, la doar 42 dB. Există și un sistem activ de avertizare acustică și optică la deschiderea ușii.

Cei ce au voucher rabla vor primi și un discount de 400 lei. Găsiți combina frigorifică aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 11-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene