🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Xiaomi porneşte Black Friday 2021 în România

Black Friday 2021 la Xiaomi România: Mi Vacuum Mop Essential, Mi Smart Band 6 cu reduceri consistente

Xiaomi ne informează că va începe propriul Black Friday în România, cu o serie de reduceri prezente în magazinele partenere. Sunt vizate produse precum aspiratorul robot Mi Vacuum Mop Essential şi brăţara de fitness Mi Smart Band 6, care primesc reduceri consistente în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy, parteneri oficiali Xiaomi în România.

În oferta celor doi parteneri Xiaomi, până pe 24 noiembrie inclusiv accesoriile pentru telefoane, precum încărcătoarele sau cablurile de date pot fi achiziţionate cu discounturi de până la 70%. 

Până pe 24 noiembrie Mi Vacuum Mop Essential poate fi achiziţionat la preţul de 496.73 lei din reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy, în limita stocului disponibil.

În plus, brăţara de fitness Mi Smart Band 6 primeşte o reducere de 24% la Altex şi Media Galaxy. Acest model vine cu ecran AMOLED DE 1.56 inch, senzor SpO2, monitorizare ritm cardiac, somn şi stres. Costă 117.7 lei la cele două magazine, în limita stocului disponibil.

Aveţi şi reduceri de până la 70% pentru încărcătoare şi cabluri de date.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 03-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu