🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Newbits C22 - cameră de supraveghere IP Full HD cu încărcare solară la super preț pe Quickmobile

3% reducere folosind codul QUICK5641

Avem o ofertă de neratat astăzi pentru cei ce caută o cameră de supraveghere full-HD de calitate. Newbits C22 are o baterie de 10.000 mAh și dispune de un panou în partea superioară pentru încărcare solară. Camera nu are nevoie de fire, este rezistentă la apă IP67 și poate fi montată în aproape orice loc. Integrează slot pentru carduri SD de până la 64GB, iar producătorul ne anunță că un card cu capacitatea de 32GB poate filma timp de 64 de zile.

Prin intermediul platformei compari.ro, vedem că cel mai mic preț pentru această cameră este de 1.715 lei. Newbits C22 are însă o super reducere astăzi pe Quickmobile, fiind disponibilă pentru doar 599.90 lei. Bonus: puteți utiliza codul promo QUICK5641 pentru o reducere suplimentară de 3%.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 07-12-2020 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin