🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Pachet promo: Aparat foto Olympus OM-D E-M5 Mark III + Obiectiv Olympus 25 mm f.18 + Grip ECG-5 cu discount atractiv

Black Friday la F64

Cei de la F64 deja au dat startul campaniei Black Friday care are loc între 15-17 octombrie. Cu această ocazie am găsit pe site un pachet promo atractiv la suma de 5199 de lei. Primiți astfel și un obiectiv de Olympus 25 mm f1.8, dar și un grip ECG-5, în condițiile în care doar aparatul ar costa peste 5600 de lei conform Compari.ro.

Este vorba despre un aparat foto mirrorless cu senzor Micro Four Thirds de 20 MP. Poate filma la rezoluție 4K, are parte de microfoane stereo încorporate și are o baterie Li-Ion de 1175 mAh. El vine și cu display LCD tactil de 3 inch pentru un control mai facil, iar fotografiile și clipurile foto se salvează pe un card SD. Are Micro HDMI ca ieșire video și capturează imagini în format RAW sau JPEG, cu o profunzime a culorii 12-bit. Obiectivul de 25 mm de la Olympus este excelent, oferind efecte bokeh impresionante. Oferta este bună, având în vedere că și acest obiectiv se vinde separat pentru aproximativ 1800 de lei.

Pachetul promo format din aparat foto Olympus OM-D E-M5 Mark III + obiectiv și grip poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 15-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin