🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Brațara de fitness Huawei Band 6 poate fi achiziționată pentru sub 220 de lei astăzi

3% reducere folosind codul QUICK202

Huawei Band 6 este cea mai nouă brățară pentru fitness de la Huawei. Aceasta beneficiază de un preț special astăzi și poate fi comandată pentru doar 220 de lei. Totuși, aplicând codul "QUICK202", primiți și 3% extra-reducere.  Brățara dispune de un display AMOLED generos, de 1.47 inch în diagonală și oferă o autonomie de până la două săptămâni la o utilizare normală. Huawei Band 6 monitorizează nivelul oxigenului din sânge prin senzorul SpO2 inclus și ritmul cardiac printr-un nou senzor TruSeen 4.0. Senzorii TruSleep 2.0 și TruRelax 2.0 sunt și ei la bord fiind utilizați pentru monitorizarea activității inimii detectând eventualele probleme de sănătate.

Brățara se conectează facil atât la smartphone-urile Android, cât și la cele iOS și poate afișa notificări, apeluri și mesaje. Pe lângă cele 96 de moduri pentru sport disponibile, utilizatorii au posibilitatea de a controla playerul muzical, cât și aplicația pentru cameră a telefonului. Brățara este și foarte ușoară, cântărind doar 18 grame fără o curea atașată și oferă posibilitatea descărcării de noi fețe pentru ceas prin aplicația Watch Face Store.

Puteți comanda brățara de aici! Nu uitați să folosiți codul QUICK202 pentru o extra-reducere de 3%.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 31-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin