🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

#GIVEAWAY cu ocazia prezentării ofertei HUAWEI de Sărbători ???? #RushToBFro (Sez1, Ep40)

? LIVE video cu oferta HUAWEI de Sărbători #RushToBFro, regulament #GIVEAWAY

[UPDATE 18.12.2021] - IATĂ CÂȘTIGĂTORII CELOR 3 PREMII:

 1. PAUL (FreeBuds 4)
 2. MAFTEI TEODORA (FreeBuds 4)
 3. Jangu Marian Andrei (Huawei P Smart 2021)

Puteți vedea tragerile la sorți în secțiunea comentarii.

De un timp destul de lung nu ne-am văzut cu ocazia unui GIVEAWAY! Iată-ne deci azi cu un nou #RushToBFro, mai special (Sez1, Ep40) ? Azi facem un LIVE pe canalul YouTube MOBILISSIMO, acolo unde Alex vă va prezenta oferta HUAWEI gândită pentru ??? Sărbătorile de Crăciun/ Iarnă.

Practic vă veți pune la curent cu prețurile practicate pentru gadgeturi Huawei ca: laptop-uri, smartwatch-uri, căști și alte dispozitive din domeniul gadgets, tocmai bune pentru a le oferi drept cadou celor apropiați. Veți afla pe scurt și caracteristicile esențiale ale acestor produse, dar nu vom exagera cu ele, oricum puteți găsi informații complete despre ele pe mobilissimo.ro.

Și! Pentru că vorbim de Sărbători, ne-am gândit să vă oferim în cadrul acestui LIVE niște cadouri! ?❤️?

Cadouri HUAWEI & MOBILISSIMO:

 1. Huawei P Smart 2021
 2. Huawei FreeBuds 4
 3. Huawei FreeBuds 4

Iată cum vom proceda!

REGULAMENT GIVEAWAY OFERTĂ HUAWEI STORE

 1. Urmăriți LIVE-ul de pe canalul YouTube MOBILISSIMO
 2. Fiți atenți la CLOPOȚEL (efect audio în cadrul live-ului) și rețineți cuvântul cheie spus de Alex în LIVE: „Cuvântul cheie pentru giveaway-ul lui XYZ este XYZ”
 3. Reveniți aici (pe BF.ro, în acest articol) și lăsați un comentariu: „Revendic *nume produs*, cuvântul cheie este *cel pe care îl spune Alex în LIVE*”
 4. Primele 30 de comentarii, pentru fiecare GIVEAWAY în parte (vor fi 3), vor intra la tragere la sorți prin Random.org, pe data de 18.12.2021, la orele 20, 21 și 22

Ca informație suplimentară aflați că ordinea celor 3 cadouri pe care le vom oferi LIVE este 1. Huawei FreeBuds 4, 2. Huawei FreeBuds 4, 3. Huawei P Smart 2021.

Iată și un exemplu de pus în comentarii pentru primul dintre cadouri: „Revendic Huawei FreeBuds 4, cuvântul cheie este: Make it Possible” - evident acesta este doar sub formă de exemplu, nu trebuie să o luați ad litteram. Cu această ocație acceptăm orice format de răspuns, nu va exista o restrângere legată de majuscule, diacritice și nici măcar de spelling (nu toată lumea cunoaște limba engleză..). Singurele lucruri nepermise sunt comentariile de pe conturi multiple sau comentariile editate ulterior!

Ce vă recomand

 1. Pentru a fi cât mai rapizi, dați volumul cât mai tare în cazul LIVE-ului și fiți foarte atenți la semnalul sonor (clopoțel). În acel moment va fi rostit cuvântul cheie de către Alex, pe care trebuie să-l introduceți în comentariu
 2. Să aveți deja deschis un tab de Browser cu această pagină și comentariul în proporție de 90% scris, adică „Revendic Huawei FreeBuds 4, cuvântul cheie este: XYZ”, asta ca să introduceți doar cuvântul cheie înainte de postare (economisiți timp)
 3. Evitați greșeala de a scrie comentariul în altă parte! Nu pe Facebook, nu în secțiunea comentarii de pe YouTube sau în chat-ul de LIVE, ci doar aici, mai jos, în secțiunea de comentarii!

BAFTĂ TUTUROR și vă așteptăm pe canalul MOBILISSIMO. LIVE-ul începe la ora 20:00, azi, vineri 17.12.2021!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Galerie


Autor: Ervin