🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Începutul unei case inteligente: Google Home Mini + bec inteligent

Oferta Quickmobile

Dacă vreţi să transformaţi locuinţa voastră într-una inteligentă, o idee bună este achiziţionarea unei boxe inteligente, alturi de alte gadgeturi smart. Quickmobile are un preţ bun pentru un kit de Google Home Mini cu bec inteligent, la doar 139 lei. Dacă aplicaţi codul "QUICK202", aveţi şi reducere extra de 3%.

Boxa Google Home Mini poate primi comenzi vocale de la voi şi să vă răspundă la comenzi şi întrebări. Becul fiind conectat la boxă, va permite să îl porniţi şi opriţi doar din comandă vocală. Configurarea e foarte intuitivă, iar totul se poate controla şi de pe telefonul cu Android şi de pe cel cu iOS. Google Home Mini oferă răspunsuri la întrebări cu privire la vreme, trafic, sporturi, calendar şi cultura generală.

Produsul e disponibil aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin