? Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

RESIGILATUL ZILEI #222: Videoproiector portabil Samsung The Freestyle, acum doar 2179 lei, cu urme fine de utilizare

Samsung The Freestyle la cel mai mic preț din România resigilat, acum pe eMAG!

Noul episod din seria „RESIGILATUL ZILEI” vine mai devreme azi, întrucât am găsit un produs de neratat dacă îți dorești un videoproiector portabil la un preț avantajos. Am găsit modelul Samsung The Freestyle în secțiunea de resigilate a eMAG azi pentru doar 2179 lei, cu urme fine de utilizare, accesorii desigilate și zgârieturi superficiale pe carcasă. Acest model se vindea la debut pentru aproximativ 4000 lei, însă, iar conform Compari.ro, încă sunt retaileri ce îl vând nou la sume de peste 2700-2800 lei.

Gadget-ul a primit recent o recezie din partea Mobilissimo.ro. The Freestyle cântărește doar 800 de grame, fiind ușor de transportat, iar prin intermediul său putem proiecta imagini la rezoluție Full HD de până la 100 inch în diagonală. Vine cu Tizen OS, un sistem de operare regăsit și pe smart TV-uri, având acces la o mulțime de aplicații de streaming. Se controlează prin telecomanda din pachet sau folosind smartphone-ul din dotare, aduce difuzor 360 pentru redarea sunetului, Wi-Fi și Bluetooth.

The Freestyle aduce și funcții importante ca Auto Keystone, Auto Focus și Auto Leveling, făcându-și automat setările de imagine în funcție de spațiul în care este amplasat. 

Poți comanda videoproiectorul Samsung The Freestyle de aici!

Îi mulțumim lui TZACANEL pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 03-02-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.

Samsung The Freestyle - Resigilat


Autor: Mihai Arsene