🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Router ASUS Lyra Voice, care e şi boxa inteligentă, acum cu preţ bun

Oferta evoMAG

Dacă urmăriţi traiectoria preţului acestui produs, routerul ASUS Lyra Voice costa în jur de 1200 de lei vara trecută. Ei bine, preţul a început să pice vertiginos şi în ultimele luni a ajuns la 500-600 lei, iar acum la evoMAG ajunge la 399 lei. Ce dotări are aflaţi mai jos.

ASUS Lyra Voice este un router Wi-Fi şi în acelaşi timp o boxă inteligentă cu Amazon Alexa. Are difuzoare stereo şi funcţii speciale pentru protecţia şi confidenţialitatea utilizatorului: AiProtection Pro de la Trend Micro. Are un design discret şi elegant, care se potriveşte în orice colţ al casei. La interior găsim două difuzoare stereo, împreună cu radiatoare pasive şi porturi de reflexe pentru bas. Vine cu 6 antene interne şi suporta până la 2200 Mbps. 

Produsul se găseşte aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-06-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin