🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Router WiFi ASUS Lyra Voice, cu asistent virtual Amazon Alexa și difuzoare încorporate la doar 449 lei (Stoc limitat)

Oferte evoMAG

Am găsit astăzi și un router WiFi foarte interesant. Este vorba despre ASUS Lyra Voice care costă doar 449 lei astăzi la evoMAG. Conform Compari.ro, un preț foarte bun. Acest router este special întrucât joacă și rolul unei boxe bluetooth și arată foarte bine chiar dacă îl țineți în mijlocul sufrageriei. 

Routerul are 6 antene interne, oferă viteze de până la 2200 Mbps și include două difuzoare stereo de 8W, dar și radiatoare pasive. Vine cu tehnologia surround DTS, iar asistentul virtual Alexa este și el prezent 

Pe lângă sunetul de calitate, routerul oferă și o protecție avansată a rețelei întrucât sosește cu AiProtection Pro. Are 512 MB RAM și 256 MB de stocare și oferă conectivitte tri-band, Gigabit. Pe partea de conectivitate regăsim un port pentru alimentare , un port LAN Gigabit și un port WAN Gigabit. Dacă doriți să îl achiziționați, îl găsiți aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 21-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin