🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Tenda 4G185 4G, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 7)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Postam azi pe Pagina noastră de Facebook un teaser cu câte giveaway-uri #RushToBFro vor fi azi. Practic încă puteți afla dacă întrați pe link. :) Cert e că Tenda 4G185 4G este al doilea cadou de azi pe care îl punem la bătaie aici pe BF.ro. Reluăm regulamentul și asta ca să nu fie niciun dubiu cine câștigă acest router wireless portabil 4G.

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

După cum v-ați dat deja seama, Tenda 4G185 4G funcționează cu SIM și oferă hotspot acolo unde nu ai rețea WiFi dedicată. Îl vedem util în special la clar de lună, la cort, atunci când după o drumeție lungă cu rucsacul în spinare, poate mai avem timp și chef să rezolvăm câteva taskuri de serviciu pe laptop sau tableta fără conectivitate GSM. Putem oferi însă internet și colegului de drumeție care nu are semnal pe munte de la operatorul pe care l-a ales (neinspirat) :P.

Cât despre disponibilitate, Routerul costă 380 lei pe Cel.ro, iar aceștia îl și au pe stoc dacă vă interesează o astfel de achiziție.

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browser! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Tenda 4G185 4G, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 7)


Autor: Ervin