🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

#RushToBFro / Tenda A9 N300, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 6)

#RushToBFro maraton de giveaway BF.ro (Black Friday 2021)

Când lucrezi mult, timpul trece repede. A trecut de ora 20, dar nu scăpați nici azi de #RushToBFro, maraton de GIVEAWAY cu ocazia Black Friday 2021!

Salutare prieteni BF.ro! :)

Azi aruncăm la bătaie un Range Extender Universal WiFi, pe nume Tenda A9 N300 și aflați la ce folosește imediat după ce recapitulăm regulamentul de participare, care s-a modificat ușor (așa cum v-am anunțat cu ocazia prezedentă).

Condiții de participare #RushToBFro:

  1. Primul comentariu la această postare câștigă cadoul pus la bătaie
  2. Comentariul trebuie să conțină obligatoriu 4 elemente: „Revendic”, numele complet al cadoului, prețul  și magazinul asociat prețului (Ex: Revendic *nume produs*, care costă *preț produs* lei pe *nume magazin*)
  3. Cel care câștigă, în momentul primirii cadoului se obligă să revină aici și să posteze dovada primirii lui (comentariu cu fotografie)
  4. Câștigătorul își pierde dreptul de a participa timp de 30 de zile la alte giveaway-uri #RushToBFro
  5. Revendicările se fac exclusiv pe BF.ro, în secțiunea comentarii

Revenind la Tenda A9 N300, acesta costă 59,99 lei pe eMAG și folosește la extinderea rețelei WiFi din casă, spre locuri cu semnal WiFi mai slab. Alte camere, sau de ce nu, o curte. Este util și pentru că e portabil. Îl puteți folosi într-o cameră de hotel dacă semnalul nu este unul suficient de bun. Alte detalii despre dispozitiv găsiți pe Mobilissimo, sponsorul acestui giveaway.

Vă urăm BAFTĂ și vă recomandăm să dați subscribe paginii noasatre de Facebook și mai ales să vă abonați la notificările din Browse! Acest lucru vă va ajuta să vă măriți șansele de câștig în cazul giveaway-urilor #RushToBFro, dar vă vor ajuta să aflați și despre REDUCERILE REALE pe care le postăm aici zilnic! ;)

#RushToBFro / Tenda A9 N300, maraton de giveaway cu ocazia Black Friday 2021 (#Sez 1 #EP 6)


Autor: Ervin