🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Sistem wireless Mesh TP-Link Deco E4, 2 pack, la doar 249 lei!

Oferte evoMAG

evoMAG a demarat campania "Back to School" care aduce oferte bune la tot felul de produse. Am remarcat sistemul wireless Mesh TP-Link Deco E4 care costă 249 de lei. Este cel mai bun preț practicat în România conform Compari.ro.

Pentru această sumă primiți un sistem mesh foarte apreciat de către utilizatori, potrivit celor 83 de recenzii pozitive pe care le are produsul. Primiți două unități Deco E4 dual-band, care funcționează atât în banda de 2.4GHz, cât și în cea de 5GHz. Sistemul asigură un semnal Wi-Fi puternic în fiecare colț al casei, acoperind până la 260 metri pătrați. Este ideal pentru locuințele cu două etaje, dar și pentru cele de mari dimensiuni. Viteza maximă oferită este de 300 Mbps în banda de 2,4 și 867 Mbps în cea de 5GHz. Sistemul suportă conectarea a până la 100 de dispozitive, iar unitățile sunt compatibile cu Amazon Alexa.

Puteți comanda sistemul Mesh TP-Link Deco E4 de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 20-08-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin