🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Tastatură wireless Logitech K380 la sub 160 de lei - compatibilă cu Windows, Mac, Chrome OS, Android, iOS și Apple TV

3% reducere folosind codul QUICK202

Tastatura Logitech K380 este foarte apreciată pentru dimensiunile sale compacte, ușurința de tastare și compatibilitatea crescută cu o varietate de dispozitive. În mod normal costă peste 200 de lei, dar o puteți avea acum pentru sub 160 de lei dacă utilizați codul QUICK202 pentru 3% extra-reducere. Vine pe roșu, însă nu este o culoare țipătoare, iar tastele sale sunt rotunjite, designul fiind inedit și diferit față de alte tastaturi de pe piață. Se conectează prin Bluetooth și funcționează prin trei baterii AAA. De asemenea, este deosebit de silențioasă.

Logitech oferă un software dedicat prin care vă puteți crea tot felul de scurtături pentru a face experiența de tastare mult mai simplă. E ideală mai ales dacă aveți un iPad sau o tabletă Android, scrierea de mail-uri și mesaje realizându-se mult mai ușor. Dacă doriți să o comandați, o găsiți aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 08-04-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin