🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

TP-Link are oferte excelente de Black Friday 2021: routere Wi-Fi 6, sisteme mesh, gadget-uri smart Tapo

Black Friday 2021 la produse TP-Link: routere Wi-Fi 6, sisteme mesh, switch, becuri inteligente

De când cu munca şi şcoala de acasă avem nevoie de routere tot mai performante, dar şi sisteme mesh pentru a ne asigura că avem semnal wireless puternic în toată casa. Lucrurile se complica şi mai mult dacă ai copii gameri şi streameri prin casă sau locuieşti într-o vilă cu mai multe etaje şi trebuie să o acoperi cu semnal. Sau un sediu de firmă... Aici intervine TP-Link cu produsele şi soluţiile sale, de la modele de routere Wi-Fi 6 Archter până la gadget-uri smart din gama Tapo, dar şi sisteme mesh Wi-Fi Deco. Toate sunt gata de reduceri şi oferte speciale de Black Friday şi le găsiţi mai jos.

Evoluţia TP-Link

TP-Link este lider mondial în furnizarea de echipamente de reţea pentru consumatori şi a rămas lider şi în cel mai nou raport al furnizorilor de dispozitive WLAN, conform IDC. Astfel în trimestrul 4 din 2020 compania avea o cotă de piaţa globală de 17.8%. În ultimii 10 ani TP-Link şi-a adjudecat această poziţie în segmentul SOHO WLAN şi a înregistrat o creştere deosebită a segmetului de produse WLAN din clasa Business, pe piaţa din Europa şi Asia de Sud-Est. 

Motto-ul "Reliably Smart" defineşte business-ul companiei, care implică producţia de dispozitive şi soluţii de încredere. 

Recomandăm acest ghid de cumpărături înainte de orice achiziţie. 

Produse vedeta la reducere:

Routere Wi-Fi 6

Tehnologia Wi-Fi 6 a început să fie popularizata în urmă cu 2 ani şi îmi amintesc şi acum momentul când am văzut-o prima oară pe ASUS ROG Phone II. Cunoscută şi că Wi-Fi AX ea oferă viteze la nivel de Gbps pe terminalele compatibile şi asta via wireless. E o tehnologie gândită pentru streaming, VR, apeluri video şi alte task-uri ce au nevoie de viteze mari şi lăţime de bandă extinsă. Viteză maximă este de până la 9.6 Gbps şi avem de 4 ori mai multă capacitate de conectare, adică poţi conecta de până la 4 ori mai multe dispozitive decât la Wi-Fi 5. Conexiunea e mai stabilă şi banda Wi-Fi de 80 MHz este extinsă la 160 MHz, creând o conexiune mai rapidă de la router la dispozitiv. Este redus şi consumul de energie electrică prin Target Wake Time. 

Cele mai relevante routere Wi-Fi 6 TP-Link sunt Archer GX90, Archer AX72, Archer AX55, Archer AX23, Archer AX20 şi Archer AX10

Archer GX90

Archer GX90 este un router de gaming, unul care oferă 3 benzi distincte. Are şi Gaming Bând, o bandă dedicată jocurilor şi streaming-ului Netflix la rezoluţie 4K. Funcţia Game Accelerator poate detecta şi optimiza fluxurile de date pentru a nu avea picaje fix înainte de acel kill important. Printre jocurile care vor beneficia de această funcţie se număra GTA, League of Legends, seria Call of Duty sau Battlefield. Şi securitatea e bifata prin funcţia Game Protector. Viteza combinată a benzilor ajunge până la 6579 Mbps.

Are setup facil prin aplicaţia Tether şi vine cu un design bătăios, SF, adecvat unui produs de gaming. 

Archer AX55

Archer AX55 este un router Wi-Fi 6 dual band Gigabit cu tehnologie OneMesh. Permite conectarea a până la de 4 ori mai multe dispozitive, transmiţând semnalul spre ele simultan. Are latență redusă, încât să permită realizarea de streaming video, streaming de jocuri şi apeluri video cât mai efciente. Antenele sunt de tip High Gain şi primim şi tehnologie Beamforming. De securitate se ocupă tehnologia TP-Link HomeShield. Compatibilitatea cu Amazon Alexa îi asigura control vocal. 

Archer AX10

Archer AX10 este un router Wi-Fi 6 mai compact, care vine cu procesor triple core de 1.5 GHz, pentru un răspuns instant la toată activitatae din reţea. Cele 4 antene îi oferă o focalizare a semnalului către clienţi individuali, asistate de tehnologia beamforming. Are şi porturi full Gigabit şi setup facil în doar câteva minute prin aplicaţia Tether. Are şi compatibilitate cu Alexa, deci se poate controla prin comandă vocală. 

Routere în standard AC

Printre aceste modele se află Archer A8, Archer C80, Archer C6 şi Archer C64.

Archer C80

Archer C80 este un router Wi-Fi ac, cu viteza de 1300 Mbps în banda de 5 GHz şi 600 Mbps în banda de 2.4 GHz. Are 4 antene şi transmite şi primeşte date pe 3 fluxuri, prin tehnologie MIMO 3x3. Oferă funcţie de control parental, Reţea Vizitatori şi Acces Control, cu instrumente speciale pentru gestionarea reţelei. Funcţia Smart Connect va direcţiona clienţii spre banda mai liberă în vreme ce funcţia Airtime Fariness optimizează timpul de utilizare. Securitatea implica protocolul WPA3. 

Archer C64

Arcer C64 este un router mai accesibil, unul de tip dual bând Gigabit cu MU-MIMO şi Beamforming. MU-MIMO este Multi-user, multiple0input, multiple-output, o tehnolgie care îi permite unui router Wi-Fi să comunice cu multiple dispozitive simultan. Asta scade timpul de aşteptare pentru fiecare dispozitiv pentru semnal şi creşte viteza reţelei. Are şi beamforming, mod ACcess Point, Smart Connect şi setup facil cu aplicaţia Tether. Banda de 5 GHz junge până la 867 Mbps download. 

Sisteme mesh Wi-Fi pentru acoperire completă

TP-Link propune o gamă largă de sisteme mesh, inclusiv unele compatibile cu standardul Wi-Fi 6. Noua gama de produse Deco vine cu design elegant, performanta crescută şi acoperire extinsă de până la 650 de metri pătraţi. Avem şi seamless roaming, posibilitatea de a conecta până la 200 de dispoziţie, dar şi control parental. Toate cu garanţie de 3 ani. Sistemele mesjh există pentru că un router nu poate acoperi absolut TOATA casa, iar mesh-ul îi extinde acoperirea. Sunt create noduir care lucrează impreunta pentru o reţea unificată. Produse de remarcat aici sunt: Deco X90, Deco X68, Deco X60, Deco Voice X20, Deco M5 şi Deco M4.

Deco X90

Deco X90 (2 pack) este un sistem mesh Wi-Fi 6 tri-band Gigabit AX6600 care oferă acoperire completă pentru casa. Creşte viteza totală cu până la 6600 Mbps şi folosind AI învăţa automat modul în care foloseşti reţeaua, pentru a oferi semnale Wi-Fi personalizate, unice pentru locuinţa ta. Puteţi conecta până la 200 de dispozitive la acest sistem, fără a afecta performanţă. Veţi obţine astfel o acoperire fără întreruperi a întregii case. Există şi control parental, prioritizare a dispozitivelor şi statistici şi rapoarte complete. Configurarea se face uşor prin aplicaţia TP-Link Deco. 

Deco X60 

Deco X60 (3 pack) este un sistem mesh Wi-Fi dual bând Gigabit AX3000 cu acoperire completă pentru casa. Oferă viteze de până la 3000 Mbps, 2402 Mbps în banda de 5 GHz şi 574 Mbps în cea de 2.4 GHz. Poate gestiona şi reţele aglomerate, oferind conexiuni fără lag pentru până la 150 de dispozitive conectate simultan. Latentă este redusă şi vă puteţi bucura de experinte video şi de gaming fără întreruperi. Securitatea are aportul criptării WPA3 şi al lui TP-Link HomeCare, care oferă funcţi ca Antivirus, Control Parental şi Calitatea Serviciilor. Ai şi control vocal cu alexa şi compatibilitate cu orice alt model Deco.

Deco Voice X20

Deco Voice X20 (2 pack) este un sistem mesh Wi-Fi 6 Dual Bând Gigabit AX1800 cu sistem Alexa integrat. De această dată pe lângă control ocal ai şi funcţionalitate de boxa inteligenta, cu suport pentru majoritatea providerilor de servicii de streaming audio. Oferă securitate sporită prin TP-Link Homeshield, control parental şi rapoarte cu privire la breşe de securitate. 2 porturi Gigabit Ethernet WAN/LAN sunt oferite per unitate Deco. Acoperă până la 371 de metir pătraţi, suporta până la 150 de dispozitive şi viteze de până la 1800 Mbps.  

Deco M4 

Deco M4 (2 pack) încheie plutonul cu u sistem mesh Wi-Fi AC1200 Gigabit cu acoperire completă pentru acasă. Elimină complet zonele fără Wi-Fi, oferă roaming fără întreruperi şi permite conectarea a până la 100 de dispozitive. Are configurare facilă, control parental şi intercompatibilitate cu toate modelele Deco. Este ideal pentru locuinţe de mari dimensiuni, locuinţe cu mai multe etaje, locuinţe în formă de L. Poate fi considerat un produs 2 în 1: router şi access point. 

Gadget-uri smart din gama TP-Link Tapo:

Îţi poţi crea cu uşurinţă o locuinţă inteligenta folosind produsele din gama Tapo. O casă inteligentă poate fi controlată de la distanţă, poate aduce o economie la facturi, automatizare şi comoditate în plus. Va fi extra securizată, personalizabila şi îţi oferă control deplin. Poţi fi alertat în caz de mişcări suspecte, poţi controla prizele de la distanţă şi să interconecteze gadgeturile din casă de la televizor la maşina de spălat, becuri, încuietoare. 

Vor fi oferte pentru Tapo C200, Tapo TC70, Tapo P100, Tapo L900-5, Tapo L530E şi Tapo L510E. 

Tapo TC70

Tapo TC70 este o cameră pan/tilt de securitate cu rezoluţie Full HD. Se poate roti la 360 de grade pe orizontală şi la 114 grade pe verticală. Dispune de funcţie Night Vision, pentru vizibilitate extinsă noaptea, până la 9 metri. Poate detecta mişcări susepcte şi trimite notiifcari pe telefon. Are alarma sonoră şi luminoasă pentru a speria vizitatorii nedoriţi şi funcţie de interfon, încât să comunici cu vizitatorii. Este compatibil Alexa şi Google Assistant şi stochează până la 128 GB pe un card microSD. 

Tapo P100

Tapo P100 este o priză Wi-Fi Mini Smart cu control de la distanţă. O poţi porni şi opri de pe telefon cu aplicaţia Tapo, dar îi poţi şi stabili un program şi un cronometru. Se poate controla vocal cu Alexa şi Google Asisstant şi are mod Away. Designul este compact şi instalarea facilă. 

Tapo L900-5

Tapo L900-5 este o bandă LED Wi-Fi multicoloră inteligenta, care se poate administra de pe telefon prin aplicaţia Tapo. Se poate controla modelul de iluminare, dar şi culoarea Poate crea o atmosferă bună pentru o cină romantică, game streaming, vlogging sau pentru musafiri. Are control vocal şi instalare fleixibla, plus presetare simplă.

Tapo L530E

Tapo L530E este un bec inteligent cu Wi-Fi şi ilumianre multicoloră. Va scoate din rutina prin culorile sale vii şi aveţi 16.000.000 de nuanţe din care să alegeţi. Este echivalentul unu ibec de 60W şi produce până la 806 lumeni cu lumina albă şi are capacitatea de estompare a luminii de la 1% la 100%. Îi puteţi seta un timer, programa pentru apus şi răsărit şi n aveţi nevoie de un hub pentru asta. 

Tapo L510E

Tapo L510E este un bec inteligent cu reglarea intensităţii lumii, care îţi permite să alegi intensitatea pe care vrei să o aibă lumina becului pentru a crea o atmosferă propice în casă. Dacă aţi găsit intensitatea preferată pentru vizionarea de filme o puteţi salva ca setare, care poate fi apoi aleasă pentru celelalte momente când vizionaţi filme. Puteţi seta şi un program regulat pentru aprinde sau stinge becul la luminozitatea setată. Evident exista şi control vocal prin Alexa şi Google Assistant. Se poate controla de pe telefon.

Alte recomandări:

RE500X

RE500X este un range extender Wi-Fi AX1500, care vine cu suport Wi-Fi 6 şi ajuta la crearea unei reţele Mesh prin conectarea la un router cu tehnologie OneMesh, pentu acoperire neîntreruptă a întregii locuinţe. Portul Ethernet Gigabit îmbunătăţeşte conexiunile prin cablurile rapide, îndrumate direct spre TV-uri inteligente, console de jocuri şi computere. Modul AP creează un punct de acces Wi-Fi pentru a îmbunătăţi reţeaua cu fir cu capacitate Wi-Fi. Are 4 amplificatoare performante, funcţionează cu orice router, vine cu CPU tri core de 1.5 GHz şi are control simplu prin aplicaţia Tether. 

RE200

RE200 este un range extender discret, pe care aproape că nu îl vei observa. El amplifica semnalul la etajele superioare şi în zonele casei unde nu "bate" routerul tău". Este compatibil cu dispozitivel ewireles scu standarde b/g/n/ şi ac. Are viteze de transfer dual bând de până la 750 Mbps. Se instalează rapid: conectezi la priză produusl, apeşi butonul WPS de pe rotuer şi butonul RE de pe RE200 într-un interval de 2 minute şi te vei conecta la reţea. 

Switch Desktop 5 Porturi 10/100/1000Mbps TL-SG105 V5

Acest switch desktop pune la btaie 5 porturi RJ45 şi este numai bun într-o cameră de gaming, pentru a conecta PC, consola, smart TV şi alte dispozitive. Are tehnolgoei Green Ethernet pentru consum electric optimizat. Carcasa din odel xi designul său solid îi permit montarea pe birou sau perete. Nu necesită configurare. 

Archer T3U

Poate cel mai mic dispozitiv din această listă, Archer T3U este un mini adaptor USB wireless MU-MIMO. E mic cât un stick USB şi vine cu sport USB 3.0, fiind cu până la 10 ori mai rapide decât USB 3.0. Oferă o conexiune wireless eficientă şi practic îi permite laptopului tău să acceseze potenţialul maxim al reţelei wireless din casă, depăşind potenţialul modemului wireless clasic de pe laptop sau PC. 

Magazine:

Veţi putea găsi dispozitivele TP-Link cu discount în magazinele următoare:

Iar aici găsiţi toată lista cu produse distribuite pe magazine:

Routere Wi-Fi 6:

Sisteme mesh:

Routere Wi-Fi 5:

Dispozitive Smart Home:

Range extendere:

Switch-uri desktop:

Adaptoare:

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 11-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Alex