🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Trotinetă electrică pliabilă Xiaomi Mi Electric Scooter Essential la doar 1299 lei

Oferte evoMAG

Dacă căutați o modalitate simplă de deplasare prin oraș, trotineta electrică pliabilă Xiaomi Mi Electroc Scooter Essential poate fi comandatăpentru doar 1299 lei azi. Ca bonus veți primi și un set de protecții de cauciuc Xiaomi Mijia M365 în valoare de 59 lei. Este și cel mai bun preț practicat de către retailerii din România conform Compari.ro.

Primiți o trotinetă electrică ușoară, ea cântărind doar 12 kilograme. Are o baterie de 5100 mAh la interior și asigură o autonomie de 20 de kilometri. Putera motorului este de 250W, iar viteza maximă este de 20 Km/h. Prezintă lumini de noapte, anvelope pneumatice gonflabile, disc frânare pe roata din spate și sistem E-ABS pe roata din față. Cadrul este din aluminiu, are cruise control și sistem de recuperare a energiei cinetice. 

Puteți comanda trotineta de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 28-07-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin