🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Videoproiector ViewSonic X10-4K, LED, 4K la cea mai bună ofertă

Oferta eMAG

Dacă sunteţi în căutare de proiector video 4K şi aveţi şi bugetul aferent, atunci avem o sugestie pentru voi. E vorba despre videoproiectorul ViewSonic X10-4K, un model LED 4K cu conexiune HDMI şi cu luminozitate de 2400 de lumeni. Oferă şi suport HDR10. 

Costă 6599 lei la eMAG, un preţ mult mai mic decât la magazinele rivale, conform Compari.ro. E cu 2000 sau 4000 lei mai mic chiar. Are un design portabil şi oferă o experienţă cinematografică de oriunde din casă. Are un design uşor, mâner care va permite să transportaţi mai uşor dispozitivul. Aduce un obiectiv short throw care va permite să faceţi proiecţia şi de aproape.

Rezoluţia este de 3840 x 2160 pixeli şi aduce şi conectivitate Wi-Fi, oferind suport pentru streaming, dar şi control vocal prin Amazon Alexa şi Google Assistant. Mai mult de atât, are şi difuzoare încorporate Harman Kardon. Proiectează imagini cu diagonală de până la 120 inch. E un produs câştigător de premii iF Design, cu textură lucioasă a suprafeţei din piele şi metal.

Aici găsiţi un calculator pentru distanţă de proiecţie, iar aici găsiţi produsul.


Autor: Ervin