🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Bundle PlayStation 5 (B-Chasis) + 3 jocuri AAA, disponibil acum la o sumă atractivă

Oferte eMAG

Cu toate că PlayStation 5 este mai ușor de găsit încă de acum câteva luni, stocurile încă se golesc destul de rapid. Azi a intrat un nou bundle în oferta eMAG ce vine cu 3 jocuri la pachet la suma de 3499 lei. Atenție totuși, vorbim despre versiunea B-Chasis ce vine cu câteva îmbunătățiri față de cea standard.

Ediția B-Chassis este cu 300 de grame mai ușoară decât PS5-ul clasic, iar șurubul de prindere verticală este îmbunătățit. Avem în rest aceleași specificații de top: SSD de 825 GB, 16 GB RAM, GPU cu ray tracing și un controller cu feedback haptic și microfoane. Consola are parte de conectivitate WiFI 6, sunet 3D prin Tempest Engine, iar CPU-ul AMD Ryzen Zen 2, cu 8 nuclee și 10.3 TFLOPS, oferă gaming la calitate 4K și refresh rate de 120Hz. Cele trei jocuri pe care le primiți sunt Spider Man: Miles Morales, Sackboy: A big adventure, dar și Ratchet & Clank: Rift Apart. Ultimul titlu are chiar parte de subtitrare în limba română.

Oferta este bună întrucât fiecare titlu costă peste 300-350 de lei, iar în final e posibil să ajungeți să le cumpărați separat. Bundle-ul poate fi achiziționat de aici!


Autor: Ervin