🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Bundle PlayStation 5 (varianta nouă, B-Chassis) + extra controller și două jocuri

Oferte Flanco

Ieri am găsit la Flanco un bundle simplu pentru consola PlayStation 5, iar stocurile s-au epuizat rapid. Azi este disponibil un bundle mai consistent la prețul de 3499 lei. Apropo, un avantaj în cazul achiziționării de la acest retailer este plata în 3 sau 4 rate fără dobândă, direct cu cardul de debit. Nu cred că mai e nevoie să specific că prețul este bun. Puteți verifica totuși și sumele la care îl comercializează alți retaileri folosind platforma Compari.ro.

Pentru această sumă primiți varianta nouă a consolei PlayStation 5, cea care cântărește cu 300 de grame mai puțin și are un upgrade la șurubul de prindere verticală. În plus, vine cu un extra-controller și jocurile Spider-Man: Miles Morales și Demon's Soul Remake. De ce e o ofertă bună?  Prețul pentru consolă ar fi de 2499 lei, iar cele două jocuri AAA ar costa între 300 și 400 de lei bucata. De asemenea, un controller DualSense se comercializează la 349 lei. Ieși astfel mai câștigat luând acest bundle decât să cumpărând toate extra-urile și consola separat.

Avem parte de ray tracing, 16 GB RAM, SSD de 825 GB, acustică 3D, CPU și GPU AMD de generație nouă și o mulțime de jocuri clasice de încercat cu abonamentul PS Plus. Puteți comanda bundle-ul de aici!

Îi mulțumim lui Andrei pentru pont!


Autor: Ervin