🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Bundle-urile PlayStation 5 sunt disponibile și aduc câte două jocuri și chiar controller DualSense extra

PlayStation 5 disponibil la Flanco și eMAG

De ceva timp PlayStation 5 și-a făcut mai des apariția în stocul retailerilor. De această dată noua consolă este disponibilă atât la Flanco, cât și la eMAG și vine cu jocuri și chiar un controller DualSense wireless extra.

Avem parte de două bundle-uri, ambele aducând consola PlayStation 5 în variantă BluRay (cu disc) și jocurile Demon's Souls Remake + Sackboy: A Big Adventure sau Spider-man: Miles Morales alături de Sackboy și un controller DualSense. Prețul este bun întrucât consola ar costa 2499 lei la prețul recomandat de către Sony. Totodată, fiecare joc ar costa între 300 și 400 de lei, iar controller-ul 349 de lei. Astfel, la achiziția unui bundle vei avea parte de un preț final mai bun decât dacă ai cumpăra consola, jocurile și un controller separat. 

Bănuiesc că știți deja, PlayStation 5 are ray tracing, 16 GB de memorie RAM, un SSD de 825 GB, CPU și GPU de la AMD, de generație nouă și acustică 3D. De asemenea, abonamentul PS Plus vă aduce o mulțime de jocuri clasice pentru a vă retrăi amintirile din copilărie. Iată prețurile:

  • PS5 + Joc Sackboy: A Big Adventure + Joc Demon`s Souls Remake - 3249 lei (Flanco)
  • PS5 + joc Marvel's Spider-Man: Miles Morales + Sackboy: A Big Adventure + Controller DualSense - 3449 lei (eMAG)
  • PS5 + joc Marvel's Spider-Man: Miles Morales + joc Demon's Souls Remake + Controller DualSense - 3499 lei (Flanco)

Îi mulțumim lui Ionuț C. pentru pont!


Autor: Ervin