Clicky

Magazine partenere cu reduceri!

Ce ne jucăm în weekend? Galactic Civilization 3 poate fi descărcat gratuit acum din Epic Games Store

Jocul gratuit oferit de Epic în această săptămână este Galactic Civilization 3

Iată-ne ajunși și în ultima zi a săptămânii, fiind la doar câteva ore distanță de weekend, perioadă în care avem mai mult timp de joacă. Și dacă nu știați ce titluri să mai încercați pentru laptopul sau PC-ul vostru, Epic oferă Galactic Civilization 3 gratuit până pe 20 ianuarie. Acesta este un joc de strategie lansat în 2015, pentru PC, care s-ar comercializa în mod normal pentru aproximativ 96 de lei.

Pentru a putea revendica gratuit titlul însă, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont (dacă nu aveți deja unul) pe platforma Epic Games. Apoi, aveți posibilitatea să îl revendicați direct de pe site sau de pe platforma Epic Games pentru Windows. Nu este nevoie să descărcați jocul, fiind suficient doar să îl adăugați în portofoliul personal. După revendicare titlul vă aparține și rămâne în colecție permanent

Puteți revendica jocul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 14-01-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene