🔖 Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

De unde cumperi cea mai ieftină consolă PlayStation 5 (Disk)? Costă azi 2515 lei

PS5 acum la QuickMobile pentru 2494 lei folosind cod „QUICK202” + taxe de livrare

Te-ai hotărât să îți achiziționezi o consolă PlayStation 5 și vrei să o cumperi cât mai ieftin? Navigând pe platforma Compari.ro am găsit cel mai ieftin PS5, în variantă fără jocuri sau alte bonusuri la pachet. E la QuickMobile pentru suma de 2572 lei acum, însă dacă adaugi codul „QUICK202” primești 3% extra-discount. Cumperi astfel consola pentru doar 2515 lei, cu transport inclus.

Nu uitați însă, ofertele bune se termină repede, deci trebuie să te miști rapid. Dacă cumva stocul se termină, vei găsi consola și la eMAG pentru 2799 lei.

Detalii despre PS5 cu siguranță cunoști deja, fiind cea mai populară consolă de gaming din România. Aduce SSD de 825 GB, 16 GB RAM, GPU cu tray tracing şi sunet cu surround 3D prin Tempest Engine. Are un controller cu feedback haptic mai bun, dar şi microfoane integrate.

Comanzi consola de aici!

Îi mulțumim lui Mihai pentru acest pont.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 31-05-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

PlayStation 5 - QuickMobile (cod reducere „QUICK202”)


Autor: Mihai Arsene