🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Grand Theft Auto: The Trilogy (PS4 și Xbox) disponibil la precomandă pe Altex

GTA Trilogy acum la precomandă pe Altex (variante PS4, Xbox Series X)

Momentul mult așteptat de către gameri este aici și anume startul programului de precomandă pentru jocul Grand Theft Auto: The Trilogy. Acesta este un pachet ce include titlurile San Andreas, GTA 3 și Vice City în varianta remaster, cu optimizări grafice, de control și noi arme, schimbări pentru țintire, multe elemente fiind împrumutate de la GTA 5. Am văzut deja trailerul oficial al acestei trilogii iar schimbările par uriașe dacă e să comparăm cum se prezintă variantele originale ale jocurilor mai sus menționate.

Aveți două opțiuni dacă vreți să jucați GTA Trilogy, fie mergeți pe varianta digitală care apare pe 11 noiembrie, fie alegeți varianta fizică pe disc care va fi livrată începând cu data de 7 decembrie. Varianta disc tocmai ce a fost listată la precomandă pe Altex și vorbim despre ediția Definitive care se vinde pentru 279.99 lei (PS4) și tot 279.99 lei pentru Xbox One și Xbox Series X. Jocul se livrează așa cum spuneam pe 7 decembrie și îl poți comanda de aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu