🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

Monitor 4K de gaming cu diagonală de televizor, de 139 cm: Philips Gaming 558M1RY Ambiglow la preţ bun

Azi cu 1300 lei mai ieftin! Philips Gaming 558M1RY Ambiglow 55 inch 4 ms, HDR FreeSync, 120 Hz

Se întâmplă rar să găseşti un televizor de gaming care să fie bun şi de monitor, sau un monitor de gaming care să fie bun şi de televizor. De această dată avem "the best of both worlds", prin acest model de monitor de gaming  de 139 cm Philips Gaming 558M1RY Ambiglow. El are un super preţ la Badabum.ro, la 3719 lei.

CEL MAI BUN PREȚ CONFORM COMPARI.RO.

Oferta fiind aşa bună, ne temem că se epuizează stocul, aşa că vă recomandăm şi alternativa: eMAG la 3899 lei, cu un extra totuşi de 180 de lei la preţ. Mai este la eMAG şi versiunea resigilata la 3649 lei.

Iată atuurile lui Philips Gaming 558M1RY Ambiglow:

Acest afişaj Momentum se mândreşte cu sunet creat de faimoşii experţi audio Bowers & Wilkins şi creează un nou nivel al experienţei de joc pe consolă. Lasă-te impresionat de performanţele acestui afişaj frumos, de mari dimensiuni. Beneficiază de o calitate uimitoare a jocurilor cu sunet şi imagine optime.

Aceste afişaje Philips utilizează panouri de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160). Fie că eşti un specialist exigent care necesită informaţii extrem de detaliate pentru soluţii CAD, utilizezi aplicaţii grafice 3D sau eşti un expert financiar care lucrează pe foi de calcul enorme, afişajele Philips îţi vor trezi la viaţa imaginile şi elementele grafice.

Jocurile nu ar trebui să presupună o alegere între redare sacadată şi cadrele întrerupte. AMD FreeSync™ Premium Pro oferă veritabilă experienţa de joc HDR: o combinaţie între jocuri uniforme la performanţă maximă şi imagini excepţionale cu interval dinamic ridicat, menţinând în acelaşi timp latentă scăzută. Are refresh rate de 120 Hz, woofer integrat şi Ambiglow

Găsiţi produsul aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 22-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Radu