🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Monitor Gaming AOC C27G2ZE, ecran curbat, refresh rate de 240Hz, timp de răspuns 0.5 ms la sub 1200 lei

Oferte evoMAG

La evoMAG am găsit azi un monitor pentru gaming excelent. Modelul AOC C27G2ZE ce se comercializează la 1189 lei. E și cel mai bun preț din România conform Compari.ro.

El vine cu un design modern, cu margini înguste pe 3 laturi și un panou de 27 de inch în diagonală. E vorba despre un display VA LED cu rezoluție Full HD cu timp de răspuns de doar 0.5 ms și refresh rate de 240Hz. El atinge o luminozitate de 300 cd/mp2 și vine cu tehnologia AMD FreeSync Premium. Acest ecran este și curbat pentru a oferi o experiență de gaming imersivă. Pe partea de conectivitate regăsim două porturi HDMI, DisplayPort și un jack de 3.5 mm pentru căști. Cântărește 5.5 kilograme și poate fi amplasat pe perete folosind un suport VESA standard 100 x 100. 

Puteți comanda monitorul de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 18-09-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin