🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Monitorul de gaming ASUS ROG Swift, cu refresh rate de 360Hz, poate fi achiziționat azi la super preț!

Monitor ASUS ROG Swift PG259QNR desigilat la sub 2000 de lei!

Dacă erați în căutarea unui monitor de gaming, găsiți unul de top astăzi la Altex. Este vorba despre modelul ASUS ROG Swift PG259QNR, cu diagonală de 24.5 inch, care se comercializează la suma de 1988 lei. Atenție însă, deși este varianta desigilată, acest model este comercializat de către alți retaileri la sume mult mai mari, de peste 4540 lei conform Compari.ro.

Pentru sub 2000 de lei primiți astfel un monitor de gaming de top, cu display IPS de 24.5 inch și timp de răspuns de doar 1 ms. El oferă o luminozitate de 400 cd/mp, un contrast de 1000:1 și unghiuri de vizualizare de largi, de până la 178 de grade. Rezoluția sa este Full HD, însă monitorul are o rată de refresh de 360Hz. Vine cu HDR10 și este compatibil NVIDIA G-SYNC. Pe partea de conectivitate regăsim aici un port HDMI, un DisplayPort, două porturi USB 3.0 și un jack de 3.5 mm pentru căști. Monitorul vine și cu tehnologii precum Flicker-free, GamePlus, Low Blue Light care contribuie la o experiență de vizualizare excelentă.

Comenzile sunt limitate însă, doar o singură bucată per client. Puteți comanda monitorul de aici!

Îi mulțumim lui Sebi pentru pont!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 05-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene