🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Mouse de Gaming ASUS TUF M3 la sub 60 de lei azi!

Senzor de 7000 DPI, 7 butoane programabile și RGB la cel mai mic preț din România

Printre cele mai apreciate mouse-uri de gaming de pe piață se află ASUS TUF Gaming M3. În cadrul campaniei de Black Friday organizată "mai devreme" la PC Garage, îl găsim la suma de doar 59.99 de lei. E un preț excelent, având în vedere că alți retaileri practică prețuri de peste 140 de lei chiar, conform Compari.ro.

Avem de-a face cu un mouse ergonomic și ușor de manevrat. El vine 7 butoane programabile și un senzor cu rezoluție de 7000 DPI, pentru tracking precis la nivel de pixel. Fiind un mouse de gaming, avem aici iluminare RGB în logo-ul TUF, iar el poate fi personalizat prin intermediul software-ului Armoury II. Avem aici și un fir de 1.8 metri ce oferă timpi de răspuns foarte buni. E genul de mouse care te ajută să crești în rank și să îți depășești limitele fie că vorbim de Counter Strike, DOTA 2, LOL sau orice titlu AAA. 

Mouse-ul ASUS TUF M3 poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 29-10-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene