🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Mouse Gaming Logitech G502 Hero la sub 240 de lei astăzi - Perfect pentru titluri de tip Shooter

3% reducere folosind codul QUICK202

Dacă sunteți gameri, probabil aveți nevoie de un mouse cât mai precis, în special pentru pasionații de titluri tip Shooter. Logitech G502 Hero ajunge astăzi la doar 239.90 lei pe QuickMobile și ca bonus, puteți aplica codul "QUICK202" pentru o extra-reducere de 3%.

Este un mouse pe fir, astfel încât latența este extrem de redusă și are un senzor cu rezoluție de 16.000 DPI. Se recomandă în special pentru shootere, zona unde excelează cu desăvârșire, fiind alegerea multor jucători profesioniști. Are și o zonă RGB configurabilă prin software-ul dedicat și 11 butoane programabile facil. În mod normal retailerii îl comercializează la un preț de peste 300 de lei, însă poate fi al vostru pentru puțin peste 230 de lei astăzi. Îl puteți comanda de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 24-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin