🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Mouse Pad cu iluminare RGB White Shark Luminous XL la doar 68 de lei azi!

Dacă ai un setup de gaming, s-ar putea să te intereseze și un Mouse Pad RGB

Perifericele RGB destinate PC-urilor sunt foarte populare în rândul gamerilor. Azi găsiți la evoMAG un mousepad de la White Shark, cu iluminare RGB și de dimensiuni generoase, la doar 68 de lei. Am găsit produsul folosind platforma Compari.ro care indică și o scădere a prețului minim cu 7%.

Mouse-ul măsoară 800 x 350 mm și este fabricat din material textil. Zona RGB se regăsește în jurul acestuia și afișează 7 culori predefinite + alte 3 combinații de culori în strobo sau gradient. Este suficient de mare pentru a amplasa pe el atât un mouse, cât și o tastatură și se conectează la PC printr-un port USB-C. Pe lângă partea utilitară, mouse pad-ul e negru și conferă setup-urilor de gaming un aspect inedit odată pus în funcțiune.

Mouse Pad-ul White Shark Luminous XL poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 08-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene