🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Mouse-ul wireless Logitech MX Master 2S poate fi achiziționat pentru sub 331 lei; Este perfect pentru productivitate și gaming

3% reducere folosind codul QUICK202

Dacă sunteți în căutarea unui mouse bun atât pentru productivitate, cât și pentru gaming, am găsit unul foarte apreciat la nivel global. Este vorba despre Logitech MX Master 2S, un mouse comod, Bluetooth, cu 7 butoane și DPI de 4.000 la doar 341 lei. Bonus, dacă aplicați codul "QUICK202" primiți extra-reducere 3%. Merită menționat că este cel mai bun preț din România conform Compari.ro, alți retaileri comercializând acest mouse și la sume de 500 de lei.

Mouse-ul cântărește 145 de grame și sosește cu tehnologia Darkfield pentru o precizie crescută. DPI-ul nominal este de 1000, iar valoarea maximă la care poate ajunge este de 4000 DPI. Bateria este o unitate de 500 mAh, reîncărcabilă, iar aceasta oferă o autonomie de 70 de zile cu o singură încărcare. Se poate conecta la dispozitive cu Mac OS, Windows sau Android, iar distanța de funcționare este de 10 ore.

Puteți comanda mouse-ul Logitech MX Master 2S de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 23-06-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin