🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Ochelari VR Oculus Quest 2, 64GB la cel mai bun preţ

Oferta Quickmobile

Dacă vrei să intri în lumea VR şi să cumperi un headset de calitate, o opţiune solidă este Oculus Quest 2. Cel mai bun preţ îl are Quickmobile, la 1999 lei, dar aveţi şi un extra discount de 3%, cu codul "QUICK202". Oferă cu 50% mai mulţi pixeli decât Quest-ul original şi vine cu controllere touch reproiectate, cu o ergonomie îmbunătăţită.

Casca VR Quest 2 are o rezoluţie de 1832 x 1920 pixeli pe ochi, iar folosind dispoziivul vă puteţi conecta cu prietenii voştri în VR folosind contul Facebook. Este uşor de configurat, nu are cabluri deranjante şi este relativ mic şi uşor. Se fixează pe cap cu benzile elastice. Puteţi folosi Oculus Quest 2 pentru hands tracking, navigând în meniuri cu mişcările mâinilor, fără a mai ţine controllere în mâini. Cu castingul live puteţi partaja experienta VR cu cei din jur.

Găsiţi produsul aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 26-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin