🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

PlayStation 5 disponibil acum la Altex! + joc Ratchet & Clank: Rift Apart (Precomandă)

Ofete Altex

În cazul în care nu ați reușit ieri să vă comandați o consolă PlayStation 5, aceasta este disponibilă acum la Altex. E vorba despre același bundle cu jocul Ratchet & Clank: Rift Apart care costă 2799 lei

PlayStation 5 aduce Ray Tracing pe consolă, la un preț mult mai mic decât ai plăti pe o placă grafică cu această tehnologie în acest moment. În cazul de față PS5 vine cu disc Blu-Ray, SSD de 825 GB și procesor AMD Zen 2 octa-core. GPU-ul este AMD RDNA 2 cu 36 de unități de procesoare, iar ca memorie avem la dispoziție 16 GB RAM. Vine cu conectivitate WiFi 6, Bluetooth 5.2, porturi USB 3.2 Gen 2, HDMI 2.1 și USB-C. Jocul Ratchet & Clank: Rift Apart este foarte interesant întrucât sosește cu subtitrare în limba română și rulează cu ray tracing la 60 FPS la calitate Full HD sau 4K la 30 FPS. 

Puteți comanda bundle-ul PS5 + joc Ratchet & Clank de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-07-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin