🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

RESIGILATUL ZILEI #2: Mouse de gaming Roccat Kone Pure Ultra la doar 139 lei

Mouse pentru gameri ultraușor (66g) cu preț atractiv în variantă resigilată

Continuăm astăzi seria noastră "RESIGILATUL ZILEI" cu un produs dedicat gamerilor. E vorba despre un mouse inedit, comercializat de către alți retaileri la sume de peste 300 lei conform Compari.ro. Roccat Kone Pure Ultra este un model extrem de ușor, cântărind doar 66 de grame. El costă acum în variantă resigilată doar 139 lei la eMAG, iar conform retailerului vine cu urme fine de utilizare, ambalaj în stare bună și zgârieturi superficiale pe carcasă. 

Vorbim despre un model cu senzor optic de top, ROCCAT Owl-Eye de 16.000 DPI. El este construit dintr-un material foarte rezistent care asigură aderență și vine cu un design elegant. Are parte de iluminare AIMO (full RGB), este inedit în cazul titlurilor de tip shooter și are o formă organică care oferă control precis. Rotița sa 2D Titan este robustă, asigurând sute de ore de scroll, iar el vine cu cablu de 1.8 metri ce asigură timpi de răspuns excelenți.

Găsiți mouse-ul în variantă resigilată aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Mihai Arsene