? Magazine cu campanii de reduceri, partenere BF.ro

RESIGILATUL ZILEI #221: Căști de gaming Razer Kraken V3 RGB acum cu 50% discount în variantă desigilată (272 lei)

Căști Razer Kraken V3 mai ieftine în variantă desigilată, excelente pentru gameri!

Azi ajungem la episodul cu numărul 221 din seria „RESIGILATUL ZILEI”. Mai bine zis „desigilatul”, întrucât produsul de azi vine direct din secțiunea cu produse „desigilate” de la PC Garage. E vorba despre căștile de gaming Razer Kraken V3 RGB, model vândut nou la sume de peste 500-600 lei conform Compari.ro. Totuși, le poți avea în variantă desigilată, cu ambalaj original deschis și urme fine de utilizare, pentru doar 272 lei. Evident, primești drept de retur dacă nu îți plac și garanție timp de 24 de luni.

Aceste căști over-ear aduc difuzoare generoase, de 50 mm, cu o sensibilitate de 96 dB. Au cablu de 1.3 metri, USB, iluminare RGB și un microfon sensibil, care răspunde la frecvențe între 100Hz - 10kHz. Sunt compatibile cu PC-urile sau laptopurile, cât și cu consolele de gaming PlayStation și Nintendo Switch. 

Comanzi căștile Razer Kraken V3 RGB de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 02-02-2023. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.

Razer Kraken V3 RGB - Desigilat


Autor: Mihai Arsene