🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Tastatură Gaming mecanică compactă Redragon Dark Avenger la doar 149.99 lei!

Oferte PC Garage

Tastaturile compacte sunt la mare căutare de ceva timp, mai ales când vine vorba de gaming. Am găsit astăzi modelul Redragon Dark Avenger, foarte apreciat pe plan local, la doar 149.99 lei. Aceasta este o tastatură mecanică compactă care beneficiază de o construcție premium. Ea vine cu switch-uri Outem Blue, cunoscute pentru fiabilitatea lor și sunetul specific "clicky". Prezintă iluminare RGB foarte bună, permițând schimbarea jocului de lumini sau a nuanțelor foarte facil, iar prin software-ul dedicat se pot crea profiluri macro foarte rapid.

Este solidă, compactă și fiabilă pe termen lung, ideală dacă ai nevoie de mai mult spațiu pe birou. Conectarea se realizează printr-un cablu cu conector USB placat cu aur, iar tasta WIN se poate dezactiva la nevoie în timpul jocurilor. Mai mult, Redragon Dark Avenger are chiar 12 taste multimedia accesibile facil, prin combinații de butoane. Mi-a atras atenția întrucât este un preț bun conform Compari.ro, iar tastatura beneficiază de o mulțime de păreri pozitive. O puteți comanda de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 31-05-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin