🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Black Friday se ţine şi fizic în mall-urile din Bucureşti: Promenada şi Mega Mall

Oferte la Promenada Mall şi Mega Mall Bucureşti pentru cei cu certificat verde, de Black Friday 2021

Black Friday 2021 nu se ţine doar virtual, în magazinele online, ci şi fizic se pare, în marile mall-uri din Capitală. Aflăm spre exemplu că Mega Mall şi Promenada Mall au pregătit câteva oferte speciale pentru cei care le trec pragul. Reducerile ajung până la 80%.

Conceptul este "Ţi s-a pus SPOT-ul pe Black Friday", iar campania de reduceri se desfăşoară de vineri, 12 noiembrie până pe 21 noiembrie. Utilizatorii aplicaţiei SPOT vor avea 10% discount la achiziţia de gift vouchere, 50% extra puncte în aplicaţie, iar pe baza bonurilor de cumpărături scanate vor intra în tragerea la sorţi petnru premii. 

La Mega Mall cei care scanează în aplicaţia SPOT bonuri de minim 200 de lei intra în tombola şi pot câştiga premii ca un aspirator Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, Electric Scooter Essential şi Mi Air Purifier Pro.

Cei care fac cumpărături de 200 de lei minim la Promenada şi scanează bonul pot câştiga un Galaxy Z Flip 5G, ceasuri Samsung Galaxy Watch4 Classic sau premii de 1000 de lei în vouchere de cumpărături.

Cat despre reduceri, ele se aplică la branduri că Under Armour, Sport Vision, Buzz, Nike, Various Brands şi Intersport (între 50 şi 70%_. Sunt şi reduceri la Noriel de 70%, 50% la Pro Beauty SHop şi până la 30% la Sephora. Optiblu şi Optiplaza taie cu până la 80% din preţ, iar Decihman şi Îl Passo vor avea reduceri de 50% şi 70%. 

Aplicaţia SPOT se descarcă de aici pe Android şi aici pe iOS.


Autor: Alex