🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Cameră de supraveghere bullet IP Hikvision HiWatch HWI-B440H la doar 245 de lei

Cameră de supraveghere cu certificare IP67 și senzor de 4 MP la sub 250 lei

E Black Friday și la Vonmag, acolo unde veți găsi echipamente de securitate și supraveghere la reducere. Mi-a atras atenția camera bullet IP Hikvision HiWatch HWI-B440H care costă 245 lei. Alți retaileri practică prețuri de peste 300 de lei pentru același model conform Compari.ro. Vorbim deci despre o sumă excelentă, mai ales dacă trebuie să cumpărați o cantitate mai mare.

E o cameră de supraveghere cu senzor de imagine CMOS de 4 MP și lentilă fixă de 4mm. Afișează imagini inclusiv în timpul nopții cu infraroșu, la maxim 50 de metri. Are certificare IP67 pentru rezistență la apă și filmează la 30 FPS la calitate Full HD. Poate detecta mișcarea, iar conectarea sa se realizează printr-un port RJ45. Doza recomandată pentru conectarea sa vine tot de la HikVision, modelul DS-1280ZJ-XS (44 lei). 

La comenzi mai mari de 600 de lei aveți și transport gratuit la VonMag. Găsiți camera Hikvision HiWatch HWI-B440H aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 08-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene