🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

IDEE CADOU: Epilator Philips BRI922/00 astăzi la cel mai bun preț, cu 20% extra reducere

Epilatorul Philips BRI922/00 primește astăzi 20% extra reducere

În căutarea de cadouri poate v-ați oprit și asupra produselor de îngrijire personală, iar astăzi avem o sugestie care cu siguranță va atrage atenția publicului feminin. Vorbim despre epilatorul Philips Lumea Advanced BRI922/00 care ajunge la un nou prag minim de preț odată cu oferta eMAG prin care primim 20% extra reducere odată cu aplicarea codului promo "extraingrijire".

Philips Lumea Advanced BRI922/00

Epilatorul costă 949,99 lei, iar odată cu folosirea codului mai sus menționat ajungi să plătești doar 760 lei pe acest produs. El vine cu perie mini VisaPure pentru curățare facială, are senzor de nuanță a pielii și accesoriu față și corp.

Philips

Produsul oferă alimentare pe fir și livrează 250.000 de impulsuri. Vorbim aici despre cel mai bun preț actual, dar și despre cel mai bun preț de până acum, după cum ne confirmă și platforma compari.ro prin intermediul graficului de mai sus.

Poate fi comandat de aici

Mulțumim pentru pont lui Andrei!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 16-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.


Autor: Claudiu