🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Periuță de dinți electrică Oral-B iO6 cu discount pe Elefant, transport gratuit

Periuță electrică Oral-B iO6, 5 programe la sub 500 lei

Elefant organizează doar astăzi campania Single's Day (11:11). Am găsit în ofertă periuța de dinți electrică Oral-B iO6 care costă 499.99 lei. Este însă un preț excelent, având în vedere că ea se comercializa în trecut la sume de peste 800 de lei, iar alți retaileri încă o vând la sume de peste 600 lei conform Compari.ro.

iO6 este cel mai accesibil model din seria de periuțe electrice iO. Vine cu senzori inteligenți care detectează zona periată în stilul tău, ghidându-te pentru a-ți îmbunătăți tehnica de periaj și a obține cele mai bune rezultate. Are ecran interactiv, capătul de periaj este rotund, iar pentru cei cu gingii sensibile, senzorul de presiune va semnaliza când apeși prea tare pe acestea. Are și timer de 2 minute (durata recomandatăde medicii stomatologi pentru periaj) și te va anunța sonor când ai atins obiectivul.

Livrarea este gratuită, iar periuța poate fi comandată de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 11-11-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene