🎁 Magazine cu campanii și reduceri partenere BF.ro!

Uscător de păr profesional Philips DryCare Prestige + Cadou la sub 300 de lei

Oferte evoMAG

Dacă sunteți în căutarea unui uscător de păr profesional, Philips DryCare Prestige costă azi doar 299.99 lei astăzi pe evoMAG. Ca bonus, primiți un set L'Oreal Paris care conține apă micelară bifazică pentru toate tipurile de ten (400 mL) + Masca Volumissime Black, 7.5 mL. Totuși, uscătorul este important. Aflați că acesta are o putere de uscare de 2300 W și integrează tehnologia MoistureProtect. Senzorul MoistureProtect funcționează prin infraroșu, astfel, acesta controlează și adaptează temperatura pentru a amplifica strălucirea și a conserva hidratarea naturală a părului. 

În plus, uscătorul Philips DryCare Prestige permite șase setări manuale de viteză și căldură pentru un control optim și sosește cu două accesorii: duză și cap de curățare. Dacă doriți să îl comandați, îl găsiți chiar aici.

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 30-03-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Ervin