🔖 Magazine cu campanii și reduceri de 🖤 BLACK FRIDAY 2023!

AUDI Q7 cu 20% extra reducere?! Da, în varianta electrică și mini pentru copii

IDEE CADOU: Mașinuță electrică Audi Q7 cu 20% extra reducere

Această perioadă îmi amintește de celebrul film Jingle All The Way care în română a fost tradus în Goana după cadou. Fix într-o goană după cadouri ne aflăm cu toți acum, iar dacă pentru cei mai mari din familie este mai ușor de ales daruri, în cazul celor mici am putea avea ceva probleme în a alege ceva care să îi dea pe spate.

AUDI

Un Audi Q7 o va face cu siguranță și desigur nu mă refer la mașina "în carne și oase", ci la varianta mini și electrică pentru copii. Modelul Mappy de față primește astăzi 20% extra reducere la eMAG, are control prin telecomandă, 2 viteze, 1 loc și suportă o greutate maximă de 30 kg.

Ajunge la 8 km/h și este recomandată pentru cei cu vârste cuprinse între 3-5 ani. Prețul afișat de 1544,99 lei scade cu 20% odată cu aplicarea codului promo "OfertaDeAzi" și ajunge la doar 1235 lei. Va fi cu siguranță un cadou neașteptat pentru cel mic.

O POȚI COMANDA DE AICI

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 09-12-2021 . Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe. Puteți însă căuta un alt produs pe site-ul eMAG.

Mașinuță electrică Audi pentru copii


Autor: Claudiu