Black Friday 2022 se apropie! Magazine participante 📍

LEGO VIDIYO - Party Llama BeatBox, jucărie interactivă AR pentru copii la CEL MAI BUN PREȚ din România

Party Llama BeatBox la doar 24.99 lei, un preț excelent

Moș Nicolae aduce de obicei dulciuri, dar de Crăciun s-ar putea strecura și o astfel de jucărie în sacul moșului pentru copiii cuminți. LEGO VIDIYO Llama BeatBox costă acum doar 24.99 lei la Noriel și este CEL MAI BUN PREȚ de comercializare din România. Conform Compari.ro, o astfel de jucărie e comercializată la sume de peste 100 lei de către alți retaileri.

Este o jucărie AR, recomandată atât fetelor cât și băieților cu vârse cuprinse între 7-12 ani. În cuție veți găsi 82 de piese și o minifigurină LEGO. Iată ce spune producătorul despre acest set:

„Regizează, produ si fii protagonistul propriilor tale videoclipuri muzicale cu setul Party Llama BeatBox LEGO® VIDIYO™ (43105). Folosește aplicația pentru a da viață lamei petrecarete intr-un formidabil videoclip muzical plin de melodii tropicale, pe care il poti distribui online. Adauga efecte speciale distractive cum ar fi efectul tropico techno, care adauga plante LEGO colorate la videoclipul tau. Esti gata sa mergi in turneu? Cool! BeatBox-ul tau se pliaza pentru a-l lua cu tine.”

Setul LEGO VIDIYO - Party Llama BeatBox poate fi comandat de aici!

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 04-12-2021. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Mihai Arsene