Black Friday 2022 se apropie! Magazine participante 📍

Cum poți cumpăra un laptop HUAWEI MateBook 14s cu doar 1 leu? Roata Norocului HUAWEI se întoarce!

Câștigă la Roata Norocului Huawei marele premiu - laptop MateBook 14s la doar 1 leu

HUAWEI Consumer Business Group a demarat astăzi o nouă campanie promoțională de tip teasing pentru lansarea lui MateBook D16, cel mai nou alptop din portofoliu, dar și pentru noile purtabile Watch Fit 2 (vine cu voucher de 100 lei), Band 7 (voucher 50 de lei) și tableta MatePad Paper cu M-Pencil, husă magnetică și voucher de 200 lei.

HUAWEI

Totodată se dă startul și unui super concurs care implică abonarea la newsletter-ul HUAWEI. Cei care se abonează pot câștiga vouchere cu sume cuprinse între 50 și 500 de lei, un smartphone Nova 9 pe zi, o pereche de căști FreeBuds Lipstick pe zi, sau marele premiu oferit la Roata Norocului - un discount care asigură achiziția laptop-ului MateBook 14s cu doar 1 leu.

HUAWEI

Ai două șanse zilnice la Roata Norocului și tot ce trebuie să faci este să îți faci un cont pe Huawei Store și să te abonezi la Newsletter. 

Mai multe detalii aici

Disclaimer: Acest preț a fost valabil pe data de de 10-06-2022. Între timp, probabil, s-a modificat (sau produsul nu mai este în stoc). Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele inadvertențe, dar vă recomandăm Compari.ro pentru a găsi cel mai bun preț pentru el.


Autor: Claudiu